Siapakah Ayuwan ?
Ayuwan adalah gabungan dua perkataan melayu iaitu AYU dan MENAWAN.
 AYU melambangkan sifat santun dan lemah-lembut manakala MENAWAN melambangkan kecantikan yang sentiasa menarik perhatian
gemala_4
KENAPA PAKU PAKIS ?
Ayuwan bermula dengan idea memecahkan status quo "beauty standard". Wanita cantik sinonim digambarkan sebagai bunga. Jika bunga itu cantik, bagaimana pula dengan paku pakis? Karakter unik paku-pakis mewakili wanita yang perlu percaya pada diri sendiri. Keyakinan adalah kunci untuk melangkah ke hadapan dalam kehidupan. Dengan keyakinan dan keberanian, mereka dapat menghadapi rintangan serta cabaran dan mencapai matlamat hidup.
BERANI TAMPIL CANTIK
Ayuwan percaya setiap wanita itu cantik. Setiap wanita hanya perlu BERANI TAMPIL CANTIK Kecantikan sebenar adalah lahir dari keyakinan dalam diri.
bawal
5
SIAPAKAH AYUWAN
40 tahun berpengalaman dalam dunia tekstil Mempunyai pekerja yang sangat berpengalaman, komited dan kreatif Menggunakan teknologi terkini dalam menghasilkan produk yang berkualiti
VISI
melambangkan kecantikan yang sentiasa menarik perhatian
MISI
Memberi keyakinan kepada si pemakai untuk menjadi dirisendiri dan menyerlahkan kecantikan semula jadi.
shawl
gemala_3
JANJI AYUWAN
- Material yang selesa
 - Menggunakan teknologi terkini
 - Rekaan mengikut trend semasa
 - Kreatif - Servis terbaik
AYUWAN X ERNIE ZAKRI
Ernie menampilkan seorang wanita yang yakin dengan bakat dirinya dan berani dengan gaya tersendiri. Berani tampil cantik. Keyakinan dan semangat Ernie Zakri dalam menghadapi pelbagai cabaran untuk mencapai kejayaan telah memberikan cerminan serta dorongan yang positif kepada Ayuwanis. 
Ayuwan x Ernie – bersama-sama, kami yakin kami bakal menjadi “superstar” di Malaysia dan ke seluruh dunia.
6
website_banner

Ayuwan — Tudung Shawl Satin Untukmu

Mari bersama-sama berani tampil cantik dengan tudung shop online store Ayuwan, kedai tudung online terunggul untuk penampilan yang lebih berseri. Tudung online store Ayuwan menawarkan scarf collection dan bawal collection yang tidak pernah ada lagi di pasaran, supaya anda dapat menarik perhatian ahli keluarga dan sahabat-handai. Kami tahu, setiap wanita ada penampilannya yang tersendiri. Sama ada anda menggayakan untuk pergi ke pejabat, atau makan malam bersama pasangan tersayang. Tudung shawl satin Ayuwan boleh digayakan bersesuaian dengan citarasa anda yang unik. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tudung pilihan anda di kedai tudung online Ayuwan!

Explore Our Attractive Collection at Ayuwan Tudung Online Store

Pelbagai pilihan yang menarik di Ayuwan shawl Malaysia.
Ringan, lembut, mudah dibentuk, dan tidak mudah kedut, tudung brand Ayuwan adalah pelengkap kepada pakaian harian anda. Sesuai dipakai untuk pelbagai aktiviti seperti berkelah, bertemu dengan rakan di café, menghadiri majlis perkahwinan, dan pelbagai lagi. 
Dengan Ayuwan, sentuhan anggun dan elegan akan terpancar indah pada penampilan anda supaya senyuman manis tidak lekang dibibir. Membeli-belah di kedai tudung online Ayuwan sangat mudah. 
 Hanya pilih dan terus checkout tanpa buang masa. Jangan tunggu lagi. Jadikan setiap detik istimewa dengan tudung berkualiti tinggi daripada Ayuwan dan dapatkan tudung shawl satin kami untuk sentiasa tampil anggun, cantik, dan yakin sepanjang hari.
AYUWAN3478