Launching Event

Berani Tampil Cantik

Be part of this exclusive event. Witness the elegance and charm of tudung fashion like never before!

3 November 2023

Are you ready?

Never miss this !

Gabungan Tiada Tandingan | Ayuwan & Ernie Zakri

When Fashion Meets Talent, Ayuwan partnership with Ernie Zakri

Lagu Ernie Zakri yang mana anda suka? Sama ada “Gundah,” “Aku Cinta”, ataupun album solo terbaharu 2023 yang berjudul “Aura,” Ayuwan amat berbesar hati kerana dapat bekerjasama dengan penyanyi terkenal Malaysia, Ernie Zakri! Penampilannya sebagai artis Malaysia yang comel, berhijab, dan bersuara lunak ini, kami pasti ramai yang mengenali dan meminati Ernie. 

Dengan penggayaan hijabnya yang mencuri hati peminat, Ayuwan memberikan kejutan buat semua penggemar tudung kami dengan kolaborasi khas bersama Ernie Zakri bersama-sama dengan pelancaran koleksi tudung terbaharu — Gemala! Walaupun sudah terkenal, Ernie tidak pernah sesekali memandang rendah pada jenama tempatan. Malahan, Ernie menjadikan ini satu peluang buatnya menaikkan serta menyokong produk tempatan. 

Browse Ayuwan’s tudung collection today and embrace timeless confidence.
Ayuwan_Ernie_Zakri_fashion_Show

Gayakan Tudung Ayuwan Bersama Ernie Zakri — Sama Cantik, Sama Padan

Ayuwan menawarkan koleksi tudung shawl satin yang berkualiti dan pelbagai jenis reka bentuk yang menarik. Anda boleh memperagakan tudung mengikut kreativiti tersendiri, dalam pada masa yang sama terdapat sentuhan moden yang tidak ketinggalan dek zaman. Tudung bawal shawl Ayuwan melengkapkan gaya unik anda supaya kekal berseri dan yakin sepanjang hari. Lihat semua koleksi kami hari ini.

Ayuwan turut bangga kerana dalam usaha menjadikan setiap wanita berani tampil cantik, kolaborasi bersama Ernie Zakri sekali gus memperbesarkan lagi peluang tersebut. Ayuwan ingin memanfaatkan kolaborasi ini bersama Ernie agar semua wanita sentiasa mengagumi gaya hijab mereka tanpa rasa segan-silu.

Kolaborasi terulung tudung Ayuwan bersama Ernie Zakri. 

Terokai dengan lebih lanjut tentang kolaborasi rasmi Ayuwan bersama Ernie Zakri di platform The Sun, Berita Harian, Sinar Harian, Harian Metro, Malaysian Gazette, dan HotFM.
Event Partner :
um_wbgb
ernie